KalózPress

Csatlakozz!

Friss topikok

2012.12.29. 11:01 KalózPress

Ez történt 2013-ban ( Kalózpárti kincses kalendárium)

Címkék: BÚÉK 2013

A Kalózpártnak múltja nincs, de jövője annál inkább! Ez történt nálunk 2013-ban:

Január: A tavaly elfogadott stratégiájának megfelelően a Kalózpárt megkezdte a bankrendszer felszámolását. Ellenkező érvényű szavazásig egyik párttag sem utal és a nála lévő papírpénzeket random módon papír zsebkendővel vegyíti. A bankok képviselői tárgyalásokat kezdeményeztek a Kalózpárttal, de az álláspontok megmerevedtek.

Február: Ismételten botrányba fulladt a Kalózpárt újból összehívott Kongresszusán a tisztségviselő választás. Ezúttal az „ecc, pecc, kimehetsz..” kezdetű kiszámoló mondóka kavart vihart, mert a párttagok eltérően ismerték szöveget és ebből adódóan eltérő módon alkalmazták volna a jelöltek kiválasztására. A Párt Alapszabályának megfelelően a régi vezetés marad hivatalban a következő sikeres tisztségviselő választásig.

Március: A Párt által használt szavazószoftver log fájljai szerint a legutóbbi –a párt honlapjának betűtípusát érintő- szavazáson 613 trillió pártag szavazott, ezért a vezetés felkérte a döntés-menedzselő szoftver rendszergazdáját, hogy nézzen utána a helyes adatoknak. Az ellenőrzés befejezéséig a websafe Arial normál betűtípus marad érvényben. 

Április: Óriási sikert ért el a Kalózpárt! Az előrehozott választásokon 15 százalékot ért el, így 30 képviselője bejutott a Parlamentbe, lényegében minden párttag képviselő lett. Máris megkezdődtek a koalíciós tárgyalások, de nehézséget okoz a Facebook-os nickek alapján előkeríteni a kalózpárti honatyákat. Ha ezt olvassátok, akkor jelentkezzetek a ruhapénzért!

Május: Kisebb incidenssel kezdődött a frissen választott Országgyűlés alakuló ülése, mert a kalózpárti képviselők elkezdték (az egyébként lecsavarozott) székeiket körbe forgatni, hogy lássák egymást munka közben. 3 órás technikai szünet és karbantartás után az esküvel folytatódhatott az Országgyűlés első ülésnapja.

patko.jpg

Június: A TEK kommandósai a Kalózpárt több aktivistáját letartóztatták, a vád ellenük a semmittevés. A Párt tagságán belül óriási a felháborodás, de nem terveznek semmilyen ellenlépést.

Július: A Kalózpárt Szerzői Jogi Munkacsoportjának két kampányarcáról –(dr.) Schmitt, (dr.) Semjén -  a Dél-Pesti Harsona hasábjain jelent meg a hír, hogy csúszópénzt fogadtak el az Artisjus Nonprofit Egyesülettől annak érdekében, hogy megszerezzék a Kalózpárt tagjainak névsorát. A botrány akkor pattant ki, amikor e névsor alapján az Artisjus felderítői rátörtek Chuck Norris amerikai színművészre az otthonában. Az egyesület a következő nyilatkozatot adta ki: „Nem igazak azok a vádak, miszerint az Artisjus egy párttag-névsor szerint járt el. Chuck Norris házából zeneszó szűrődött ki és legalább 10 személyautó áll a ház előtt, így joggal feltételezték az ügynökeink azt, hogy zenével megtámogatott kereskedelmi tevékenység folyik odabent. A swinger-klub üzemeltetés annak számít. Az ügyet lezárnak tekintjük.” 

chuck-norris.jpg

Augusztus: A pártban szélsőjobbos puccskísérlet történt, de a puccsisták nem tudták leírni a „nemzeti kalóz ” kifejezést rovásírással és összevesztek, így a veszély egyelőre elhárult. Az eset után kiadott közleményben a Párt kihangsúlyozta, hogy továbbra is egységesen követi az elfogadott alapelveit és nem kíván beavatkozni a szélsőségesek nyelvtani vitáiba. 

Szeptember: A Kalózpárt ellenzéki képviselőcsoportja elérte első sikerét a Parlamentben. A „Minden háztartásba ingyen netet” program első fázisát sikerült elfogadtatni a parlamenti többséggel, sőt már meg is valósult. Ez jelenleg teletext néven található meg az otthonokban. A következő nagyobb lépés a teletext felbontásának növelése lesz. Komoly lobbista ellenérdekekkel kell számolnia a kalózpárti honatyáknak. 

Október: Hatalmas belpolitikai visszhangot váltott ki Novák Emőd jobbikos képviselő parlamenti felszólalása, amiben a kalózpárti képviselők esetleges zsidó származását firtatta. A válaszoló kalózpárti képviselő visszautasította a vádakat és emlékeztette a képviselőt arra, hogy a Kalózpárt még a választások előtt meghívta tagságát egy csapatépítő jellegű disznóvágó tréningre, és az ott nem megjelenő zsidó párttagokat egyszerű többséggel kizárta, így a párt vérvonala jelenleg clear. Továbbá javasolta a jobbikos képviselőnek, hogy inkább a saját pártjának háza előtt sepregessen és elevenítsék fel a párton belüli disznótoros küldözgetésének hagyományát. Sok árulkodó adat kiszűrhető belőle.

novak.jpg

November: A Kalózpárt jogász munkacsoportja összeállított egy teljesen új szövegezésű Alkotmányt, amely szerint minden ember a születésétől fogva kalóz és párttag. Ez óriási média visszhangot váltott ki és hatalmas népszerűséget hozott a pártnak, ezek ellenére Szlovákia és Luxemburg még nem ratifikálta a dokumentumot, a legfőbb ellenérvük még mindig a tengernélküliség. A Nemzetközi Kalóz Mozgalom lobbistái járják a renegát országok településeit, azt hangoztatva: „a kalózsághoz nem kell tenger, gyökerek”.   

December: Majdnem pártszakadáshoz vezetett a köztársasági elnöki posztra jelölés a tagságon belül. A legélesebb ellentét ott volt, hogy csak létező és élő személy lehet-e a jelölt? Hatórás parázs vita után a tagság salamoni döntést hozott: hivatalosan az első számú jelölt Bódy Sylvi lett, őt követi a kettesszámú jelölt, Stirlitz kapitány. Továbbá elfogadtak egy stratégiát arról, hogy lépéseket tesznek a női kalózok arányának növelése érdekében.

BÚÉK! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalozpress.blog.hu/api/trackback/id/tr924986110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása